Pääsivu

Ylläpitäjä

Evankeliumi

Kirjoituksia

Musiikkia

Yhteystiedot


In English
På Svenska

 Olen Jussi-Heikki Mäenpää (s. 8.4.1982 Kangasalla) ja vastaan tämän sivuston ylläpidosta. Asun Helsingissä ja olen koulutukseltani ylioppilas (Pälkäneen lukio 2002) ja lähihoitaja (Helsingin sosiaali ja terveydenalan oppilaitos 2006). Varusmiespalvelukseni olen suorittanut Panssariprikaatissa (PsHK II/02) panssarimiehen sotilasarvolla. Tällä hetkellä työskentelen kehitysvammaisten parissa.

Olen vakaumukseltani uudestisyntynyt kristitty. Vuonna 1997 käymäni rippikoululeirin myötä alkoivat hengelliset asiat kiinnostaa ja tämä johti muutamaa vuotta myöhemmin uskoontulemiseen. Taustani on ns. luterilaisessa uuspietismissä mutta nykyään olen tunnustuskunnaton, eli uskon että Jumalan silmissä on vain yksi seurakunta jokaista paikkakuntaa kohti, ja se koostuu kaikista uudestisyntyneistä kristityistä. Alla olevan linkin takaa löytyy todistuspuheeni TV 7:n Kosketus-ohjelmasta vuodelta 2008:

Jussi-Heikki, Herra Käänsi Vastoinkäymiset

Harrastuksiini kuuluvat ulkoilu, kirjoittaminen sekä musiikki erilaisissa muodoissa. Sain ensimmäiset rumpuni vuonna 1986 ja olen vuodesta 1994 lähtien ollut mukana erilaisissa musiikkiprojekteissa teatteribändeistä ylistysryhmiin. Vuodesta 2000 alkaen olen myös säveltänyt ja sanoittanut omia lauluja ja vuonna 2011 toteutui pitkäaikainen unelmani, kun julkaisin ensimmäisen omia laulujani sisältävän evankelioivan levyn.