Pääsivu

Ylläpitäjä

Evankeliumi

Kirjoituksia

Musiikkia

Yhteystiedot


In English
På Svenska

 

Jos talosi olisi tulessa ja sinä nukkuisit, ja minä ajaisin ohi enkä herättäisi sinua koska tietäisin sinun hermostuvan, ja kuolisit sen vuoksi, niin mitä ajattelisit minusta? Varmasti olisit minulle vihainen ja katkera. Sitten sinun kannattaakin kuunnella, sillä...

Jumala loi ihmisen hyväksi. Ihminen kuitenkin järjesti itselleen ongelmia rikkomalla Jumalan ihmiselle asettamia säädöksiä Saatanan houkutuksesta. Tämän kohtalokas erehdys tartutti ihmiseen synnin, minkä seurauksena ihminen joutuu kuoltuaan pysyvästi eroon Jumalasta, mikä on kamalinta mitä ihmiselle voi ikinä tapahtua.

Mutta rakastava Jumala halusi ihmisen kaikesta huolimatta takaisin luokseen. Hänellä ei ollut siihen tarkoitukseen muuta kuin yksi vaihtoehto: ostaa meidät itselleen. Ainoa hinta, minkä hän meistä saattoi maksaa, oli hänen oma poikansa Jeesus. Hän syntyi maailmaan ihmisen muodossa ollen yhtä aikaa 100 % ihminen ja 100 % Jumala. Hän oli Jumala ihmisruumiissa joka omalla olemuksellaan antoi esimerkin siitä millaista on Jumalan tahdon mukainen elämä. Monissa ihmisissä Hän herätti närää ja tämän vuoksi nämä ihmiset päättivät surmata hänet. Niin oli tarkoitus käydäkin. Tämä synnittömän Jumala-ihmisen kokema ruumiillinen kuolema mahdollisti meidän pelastumisemme.

Kuoleman jälkeen kukaan ei mene automaattisesti Taivaaseen, sillä ihminen on syntymästään asti syntinen. Sinne päästäkseen tulee uskoa Jeesuksen kuolleen meidän puolestamme, tehdä parannus synneistä ja ottaa Hänet vapahtajaksi. Meidän tulee vältellä syntiä viimeiseen saakka, sillä se erottaa ihmisen Jumalasta. Synnittömiksi emme tässä ajassa muutu, mutta katuessamme niitä ja jättäessämme ne Jeesukselle, voimme uskoa ne anteeksi annetuiksi ja tie Taivaaseen on auki.

Ilman Jeesusta jokainen meistä on siis matkalla kadotukseen, tuliseen Helvettiin. Mutta kenenkään meistä ei ole pakko sinne mennä. Voimme viettää kuoleman jälkeisen elämämme myös Taivaassa, jos vain annamme Jeesuksen veren puhdistaa meidät. Miksi kieltäytyä suuresta rakkaudesta, joka on tehnyt niin paljon meidän edestämme. Tule Jeesuksen luo saman tien, sillä koskaan ei tiedä tuleeko enää toista tilaisuutta!